Kristel

In het coaching- traject met Aafke heb ik een balans weten te vinden tussen  de zakelijke en persoonlijke ik.  Wat wordt er van mij verwacht, maar nog belangrijker; wat mag ik van een ander verwachten? Aafke  creëerde een veilige sfeer waarin ik kritisch naar mijzelf en mijn medemens kon kijken.  Reflectie op alledaagse dingen, maar ook op zakelijke veranderingen. Door Aafke heb ik geleerd vaker de vraag  aan mezelf te stellen ‘’Wat heb IK nodig om verder te komen?’’ , een vraag die mij continu scherp houd in alles wat ik doe. Aafke leert je verder te kijken dan dat er op de oppervlakte te zien is.

 

Renée

"De coaching was voor mij een wijze levensles. Aafke zorgde ervoor dat ik goed naar mezelf ging kijken door de juiste vragen te stellen. Ik werd geconfronteerd met mezelf en zo kon ik mijn gedrag veranderen. Ik denk nog dagelijks terug aan mijn coachingtijd. Ik heb zoveel handvatten gekregen. Ik wandel nu met veel meer plezier door het leven."  Het gaat dus goed met me en het gaat goed op mijn werk. Ik denk nog vaak terug aan de coaching. Ik heb m.n. contract gekregen. Je had gelijk. Ik moest vertrouwen er in hebben dat het zou komen.

 

Jolanda

Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop Aafke mij begeleidt. Zij stelt precies de goede vragen om mij op het juiste spoor van de kern van de problematiek te brengen. Hierdoor is het bewustwordingsproces op mijn valkuilen snel op gang gekomen. De rust die zij uitstraalt en de laagdrempeligheid in haar manier van benaderen geeft mij het gevoel dat ik open durf te zijn en mezelf kwetsbaar durf op te stellen. Dit is nodig om te kunnen ontwikkelen. De opdrachten zijn helder en duidelijk en werken ook goed om je eigen proces te onderhouden. Aafke is als coach warm, veilig, laagdrempelig, respectvol en neemt haar werk serieus. Ze weet je kracht te geven en het gevoel dat je er mag zijn zoals je bent. De toegepaste werkvormen helpen je om inzicht te geven in je eigen kwaliteiten, waardoor je positief naar jezelf gaat kijken. Hierdoor ontstaat kracht in jezelf. Het laten spiegelen van beelden die je over jezelf hebt, door beelden die anderen van je hebben, is een pakkende methode. De werkvormen zorgen er ook voor dat je het proces gaande houdt en de ontwikkeling doorzet. Ik heb door de coaching van Aafke, snel inzicht gekregen in de pijnen die ik met mezelf meedroeg. Deze pijnen heb ik leren verwerken en daardoor was ik in staat om bewust bezig te gaan met de kern van de problematiek. Zo kon er een positief ontwikkelingsproces ontstaan. Hierdoor ben ik zeker gegroeid en groei nog steeds.  Zij heeft mij echt enorm geholpen bij het leren zien waar mijn denkfouten zaten. Ook al weet ik dat ikzelf open moet staan voor de begeleiding om een proces in gang te brengen en zij daar van afhankelijk is, het is wel de WIJZE WAAROP zij coacht die het bij mij heeft doen lukken.

 

Harm

Er is volgens een coachovereenkomst professionele wijze gewerkt, waarbij steeds duidelijke afspraken gemaakt zijn, die voldoende toegelicht en steeds goed nagekomen zijn. Dit gebeurde in een prettige en gemoedelijke accommodatie. Ik ben bijzonder tevreden over de coach, die goed bereikbaar was, en wat mij betreft is er van miscommunicatie geen moment sprake geweest.  De methodiek gaf tijdens de sessies een openend gevoel van herkenning, wat daarna vrucht afwierp door  vanuit de nieuwe herkenning zaken anders te gaan bekijken, waarbij duidelijk sprake was van een groeiproces. Mijn doelen zijn in zoverre bereikt dat ik de juiste handvatten aangereikt heb gekregen om de vernieuwde inzichten toe te passen. Ik zou Aafke zeker aanbevelen bij andere mensen die coaching nodig hebben, zeker waar het gaat om problemen in ouder-kind relaties.